0 cutest
:: Shima Yahya ::: The annoying thing happen in cinema

The annoying thing happen in cinema


Ye. Betul. Waktu kau rasa nak throw away small or big water. baca; buang air kecil atau air besar.

Satu. Kalau pergi toilet lima minit, masuk balik cinema tiba tiba cerita kau tengok yang pada mulanya mereka musuh dah pun berkahwin atas persetujuan ibu bapa.
Kedua. Kalau kau stay dalam wayang pula kau tak dapat fokus sebab kepala kau cuma fikirkan tempat untuk kau buang segala macam itu. hahahahhaa.

2 comments:

mimie shahira said...

semalam aku rase benda neyy . Nak gelak pn tak mampu dahh . Kang terkuluar pulak ~ hahaa

Shima Yahya said...

Haha , tahu takpe. sbb tu bila kua wayang jur mesti kite gi toilet

 
© Zaidatul Shima Binti Yahya