0 cutest
:: Shima Yahya ::: 2011

The annoying thing happen in cinema


Ye. Betul. Waktu kau rasa nak throw away small or big water. baca; buang air kecil atau air besar.

Satu. Kalau pergi toilet lima minit, masuk balik cinema tiba tiba cerita kau tengok yang pada mulanya mereka musuh dah pun berkahwin atas persetujuan ibu bapa.
Kedua. Kalau kau stay dalam wayang pula kau tak dapat fokus sebab kepala kau cuma fikirkan tempat untuk kau buang segala macam itu. hahahahhaa.

Dekat kedai lawa , sampai rumah tak berkenan .


Yeahh , pernah tak korang shopping, dekat kedai baju tu nampak lawa je. Maybe sebab tak melekat dekat badan sendiri lagi T_T . Tapi bila sampai rumah ada je yang tak kena. Tak cantik , tak muat , tak berkenan. Tak perasan rupanya belakang baju ada lubang, Tap perasan rupanya ada butang sebelah colar ke ape. Aku , selalu sangat ! Lagi-lagi bila pekerja dia dah datang. Aku benci kot. Nanti pandang je apa kita buat. Hehhh, pegi main jauh2 laaa. Then aku akan terus capai je mane baju sebab tak sanggup ditatap dengan penuh kasih sayang oleh pekerja tu. Yang paling tak boleh blaa, die ikut je belakang buntot kitaa. Kita jalan sini dia ikut, jalan sana lagilah dia ikot, rase nak masuk je dalam toilet dan jerit dekat diaa ANDA TERTIPU!! heh
Tengah syok2 pilih baju
Datang dahhhhh -__________-
Bila sampai rumah alamak taknak lah. Ni sume salah pekerja tu lahh ! aku selalu sangat sebab aku tak suke la orang pandang2 time aku nak pilih baju ni.

p/s : moral of the stories , jangan jadik worker kedai baju nanti dibenci umum. Sekian
 
© Zaidatul Shima Binti Yahya